St. Hallvard G16 er et guttelag bestående av spillere fra ROS og Konnerud. Gutta slo seg sammen i april, noe som betyr at vi har måtte bruke mye tid på å bli kjent med hverandre både på og utenfor banen. Dette er en oppgave som gutta har tatt på strak arm, og gjennomført på en fin måte.

Det er en treningsvillig og fin gjeng, som ønsker å komme langt med håndballen. Gutta trener 3 fellesøkter i uka, med 2 egentreningsøkter ved siden av. Noen av spillerne går også på toppidrettslinje.

Min jobb er å utvikle disse guttene til å bli fremtidige St. Hallvardspillere. Det er en jobb jeg går inn i med ydmykhet, og et ønske om å klare akkurat det. Med meg har jeg to flotte lagledere i Torill Hedemann og Anette Thunes Eide. Uten de hadde ikke dette gått! På det sportslige plan har jeg også vært veldig heldig, her har jeg fått med meg min gamle trener Arne Borch. Arne har tidligere hatt stor suksess med yngre lag, og blir en enorm ressurs for oss.

Laget består av 22 spillere, og vi har påmeldt to lag til seriespill. Vi gleder oss veldig til den kommende sesongen, og forhåpentligvis får vi se disse gutta på A-laget en gang i fremtiden.

 

Sportslig hilsen fra

Hans- Fredrik Cordt-Hansen

2 hans fredrik cordt-hansen favorite blue - 2016-08-24 18-07-00 - 4a07dbd8