Støtt SHK når du handler på Flugger. Vi har inngått ett avtale med Flügger. Alle som oppgir St.Hallvard HK når de handler på en Flügger farve butikk i landet så får vi 5 prosent av beløpet du handlet for.

Flugger har 64 butikker i Norge, blant annet i Lierstranda og Asker. Flügger designer og markedsfører et bredt og koordinert sortiment innen dekorativ maling, trebeskyttelse, sparkelmasse, tapet og malerverktøy i god malermesterkvalitet, og selger utelukkende produkter de kan gå god for, og som gir deg de beste resultatene.

Alle Flügger farve-butikkene er eid av en lokal malermester eller av Flügger selv, og du vil derfor alltid møte faglærte medarbeidere som kan gi deg den profesjonelle veiledningen Flügger er kjent for. Sammen med høy produktkvalitet gir det deg det beste utgangspunktet for et godt resultat hele veien gjennom prosjektet.

For mer informasjon trykke her