SHK ønsker en unggutt med velkjent etternavn velkommen til Lier

En ny spennende midtback med et etternavn du kanskje drar kjensel på, er på vei til St. Hallvard HK.
Viktor Hedin vil være på utlån fra Ystad IF til SHK neste sesong. Midtbacken med erfaring fra det svenske juniorlandslaget er nevø av daglig leder Robert Hedin, og har praktisk talt vokst opp med håndball. Pappa Tony har over 300 kamper for Ystads elitelag, mens onkel Robert har en lag internasjonal karriere bak seg. Viktor var på Sveriges lag i U-VM i Georgia i fjor hvor Sverige ble slått ut i kvartfinalen. Han forventes å være på plass i Lier fra begynnelsen av august.
– Viktor kommer med erfaring fra yngre landslag og en god klubb med lange og gode tradisjoner med unge spillere. Han er en midtback med et godt skudd og trøkk i kroppen, sier trener Glenn Solberg om SHKs siste tilskudd.
– Han er en spennende spiller med mange kvaliteter som vil gjøre oss bedre, sier Solberg.
19-åringen selv gleder seg til ett år i SHK.
– Jeg gleder meg veldig til å komme til Lier. SHK virker som en bra klubb som jeg tror vil passe meg godt. De spiller fartsfylt håndball, og har et ungt lag med mange på min alder, sier han.

Viktor ser spesielt fram til jobbe med trener Solberg, som var en av verdens beste på Viktor posisjon som midtback. – Det blir veldig spennende å jobbe med Glenn, jeg håper han kan lære meg mye, sier Viktor.

Velkommen til SHK, Viktor!