St. Hallvard gutter 18 satser i år på å kvalifisere seg til den gjeve Lerøyserien. Kom til Reistad Arena for å se!

6. – 7. oktober 2018 er det duket for kvalifisering til Lerøyserien 2018/2019 for gutter 18. De 24 beste lagene i landet vil kjempe om å vinne, men først står utfordringen med å vinne. Totalt er det påmeldt 35 lag til kvalifiseringsspillet. Lagene er inndelt i 8 puljer på mellom 4 og 5 lag, de tre beste lagene fra hver pulje kvalifiserer seg til spill i Lerøyserien.

St. Hallvard har arrangement ansvar for sin kvalifiseringsgruppe og møter følgende lag:
– Kristiansund
– HK Eidsberg
– Lillestrøm
– Bjørnar

Fra om med denne sesongen utvides Lerøyerien fra 16 lag til 24 lag i hver klasse. De 24 lagene deles så inn i 2 avdelinger med 12 lag basert på seeding fra Håndballforbundet. Seriespillet arrangeres over fire runder. De fire best plasserte lagene etter endt seriespill går videre til nasjonalt sluttspill . Som tidligere vil de tre første rundene bli fordelt mellom lagene, mens fjerde runde spilles som fellesrunde i Drammen 1. – 3. mars 2019.

De fire beste lagene fra de to avdelingene etter fjerde runde er kvalifisert til Sluttspill for Lerøyserien, som går i Drammenshallen.