Snipp snapp snute så var cup-eventyret ute…

Men for en kamp det ble! Etter en noe treg start fra hjemmelaget St. Hallvard i Reistad Arena klarte de å kjempe seg tilbake mot Falk Horten på imponerende vis.

– Vi spiller en fantastisk fin håndballkamp i 40 minutter – det er veldig bra, både bakover, og målvakt- og angrepsspillet. Dette er jeg veldig fornøyd med. Så må jeg innrømme at det da er veldig kjedelig å tape med ett mål tilslutt, forteller Glenn Solberg shk.no.

Tung start

Det ble en tung start for hjemmelaget som slet med å sette ballen i mål, Falk Horten utnyttet dette med å opparbeide seg en solid ledelse i starten av andre omgang. Det ble en vanskelig start der de første 20 minutter har ekstremt mange skudd bom. Vi spiller oss frem til mange gode sjanser, men vi bommer på disse, oppsummerer Solberg.

Like før pause klarer guttene i sort å knappe noe innpå ledelse til bortelaget når lagene gikk til pause på stillingen 10-15.

Uttelling i målprotokollen

Andre omgangen ble mer spennende enn de fleste så for seg etter de første 30 minuttene. Spillet satt bedre og det ble uttelling i målprotokollen. Eirik Varpe kom inn for Sander Heieren i mål, og viste seg tilliten verdig med å varte opp med flere mesterlige redninger. Samtidig fikk nykomlingen Viktor Hedin virkelig åpnet målprotokollen, med ni mål igjennom kampen. Ledelsen til Falk ble mindre og mindre før det tilslutt var balanse i regnskapet med fem minutter igjen av kampen.

– De kommer ikke med noe nyheter eller overraskelser. Vi måtte bare tro på det vi har blitt enige om og sette sjansene våre, dette synes jeg vi gjorde bedre i andre omgangen, forteller Solberg om forvandlingen i andre omgang.

Men Falk Horten slapp aldri SHK nærmere enn uavgjort. Etter å ha gått opp i ledelsen med to mål igjen med tre minutter igjen, ble det en thriller avslutning med kniving om å gå opp i ledelsen. SHK går ut mann mot mann, og får en mulighet til å sikre seg uavgjort med frikast med to sekunder før sluttsignalet går. Skuddet fra Jørgen Jansrud går i blokka, og det blir tilslutt en knepen seier til eliteserielaget Falk Horten 26-27.

 

Allerede søndag 16. september er det seriestart og ny kamp i Reistad Arena når Sandnes HK kommer på besøk. Glitre Energi har kjøpt alle billettene og inviterer til GRATIS INNGANG for alle tilskuere. Vi håper å se deg i hallen for nye eventyr!