Gratis inngang - støtt SHK i kronekampen vår.

St. Hallvard Håndballklubb har gleden av å invitere publikum til publikumsfest i Reistad Arena onsdag 5. desember kl. 20. Vi møter Sandefjord Håndball på hjemmebane – samtidig som det er gaveinnlevering for God jul, lille venn Lier-aksjonen.

Vi ligger helt i toppen av 1. divisjon og trenger både publikumsstøtten og økonomisk drahjelp for å kunne satse på et så høyt nivå som SHK gjør nå. Derfor utfordrer vi privatpersoner, bedrifter og gode støttespillere til å bidra med en sum penger pr. tilskuer som kommer i hallen denne kvelden. Du velger selv hvor mange kroner du vil bidra med pr. tilskuer (fra 1 krone til 20 kroner per tilskuer) Alle monner drar. Vi håper på en festkveld – både på banen og på tribunen!

Hjelp oss å få så mange tilskuere som mulig i hallen denne kvelden. Kom på kampen – hjelp oss å lage en ordentlig håndballfest!

Klikk deg inn på lenken her for å melde deg som bidragsyter. Sammen skal vi skape magiske øyeblikk – både på og utenfor håndballbanen.