I samarbeid med Rema 1000 ønsker vi velkommen til St. Hallvards AktivitetsCamp 5. – 8. august 2019! Håndballskoler er viktig for lokal rekruttering og utvikling, men det er aller viktigst for å spre idrettsglede og fysisk aktivitet i lokalmiljøet. Derfor satser SHK sammen med Rema 1000 på å gi barn og unge et tilbud i alle skoleferier. Målet er at barna skal få være i aktivitet, lære litt håndball og ha det hyggelig sammen med andre barn under trygge sosiale rammer. FOR ALLE BARN OG UNGE MELLOM 6 – 16 ÅR.

 

Bli kjent med flere av våre elitespillere i vår nye storstue, Rykkinnhallen. Elitespillerne og hovedtrener Robert Hedin blir med oss tre økter per dag!
Vi kjører to håndballøkter og én basis økt pr. dag. For de minste barna er fokuset håndball, men det vil også være alternative aktiviteter. Tirsdag drar vi på bowling etter lunsj. Vi avslutter med turnering og Mesternes Mester!
Håndball er moro og idrett gir mestring uansett nivå. Fysisk aktivitet, lek, læring – en perfekt måte å være aktiv på i sommerferien.

HVOR: Rykkinnhallen, Leirdueveien 73. 1349 Rykkinn
Kr. 1.290,- pr deltaker. Inkluderer lunsj, drikkeflaske og T-skjorte. Barn fra 6-9 får i tillegg en håndball

KLOKKESLETT:  Man. – ons.: 08.30-15.30 Tors.: 08.30-14.00

 

Påmelding; https://sthk.explendo.no/produkt/2d7ccdc7