Last ned app og kjøp

Årets sesongkort er nå klart! Dette er for første gang heldigitalt og kan kjøpes gjennom vår helt nye app. Vi skal forsøke å veilede deg gjennom kjøpet her. Start med å scanne QR-koden under.

Når du nå har lastet ned appen vår, registrerer du deg med navn, telefonnummer og andre opplysninger du får spørsmål om. Når dette er gjort er du klar til å kjøpe sesongkortet ditt. Gå til menyen og trykk på «kjøp billetter». Velg sesongkort 2019/2020 og velg hvilket felt du ønsker å sitte på. Velger du felt A eller C, som er våre billigste kort, har du ikke fast plass. Disse setene er fri, som betyr at du kan sitte hvor du vil på feltet. Når du nå har valgt felt, velger antall sesongkort du vil kjøpe. Har du valgt felt B, får du også velge ditt eget sete. Dette setet vil du beholde gjennom hele sesongen, og utover i sesongen kan det komme tilleggspakker på disse setene. Når så dette er gjort, trykker du på betaling. Dette skjer med VIPPS, så vipps har du ditt nye sesongkort i lomma, eller i mobilen er vel mer riktig å si.

Nytt med årets sesongkort er at du kan «låne bort» kortet ditt, dersom du ikke selv har anledning til å gå på kamp. Dette gjør du enkelt ved å sende kortet digitalt til den som skal låne det i den perioden du ønsker å låne det ut. Du kan også frigi kortet ditt på kamper du selv ikke bruker det, dermed kan Fold selge ditt sete til en annen publikummer, slik at setet holdes varmt.

Så vent ikke, kjøp i dag!! Vil du ha en ekstra god plass, velg felt B!!