Gå til innhold
Untitled 3

16 åringene klare, 18 åringene til kvalifisering 2.

Denne helgen har både vårt 16 års lag og 18 års lag vært i aksjon. 16 åringene i Bring kvalifisering og 18 åringene i Lerøy kvalifisering. Sjekk her hvordan det gikk.

16 års laget har spilt Bring kvalifisering i Kjelsåshallen, og man kan vel si at første dag ble en suksess. Første kamp mot Sædalen ble det 28 – 12 seier!! I dagens andre kamp, fortsatte gutta å levere og Molde måtte tåle ett 32 – 17 tap. Dermed var gutta allerede klare for Bringserien. Søndag ble det tap i siste kamp mot Kjelsås, som vant puljen. Dermed blir Kjelsås og St. Hallvard de to lagene som går videre fra kvalifiseringspulje 6. Vi gratulerer!!

Gutter 16 og 18, fra treningsleir i Aalborg i august.

18 åringene har i Alta, i et forsøk på og kvalifisere seg til Lerøyserien. Det startet bra, med 21 – 17 seier over Drøbak/Frogn, mens det i de neste kampene, ble et knepent to måls tap 25 – 27 mot Sarpsborg og to måls tap mot vertene Alta, 27 – 29. Dermed endte helgen med en tredjeplass i puljen, dette holder allikevel til avansement til kvalifiseringsrunde 2. Vi krysser fingrene for at gutta klarer det i andre forsøk.