Det ble ingen kjære mor, da Fold endelig var tilbake i øverste liga, søndag kveld. Kolstad sørget for å gi Foldgutta en skikkelig leksjon i Rykkinnhallen.

Det var knyttet stor spenning til sesongens første kamp i Rema 1000-ligaen for gutta i Fold. Da dommerne blåste i gang kampen, virket det litt som om gutta hadde litt høye skuldre. Kolstad tok initiativet tidlig og ledet raskt med fire, fem mål. Det var også merkbart at det var en nykommer mot ett etablert lag, mange avgjørelser gikk nok i Folds disfavør, selv om man på ingen måte taper kampen på grunn av dette. Men det er klart at spillere og trenere blir frustrerte og lar seg påvirke av en noe ujevn linje. Til pause ledet gjestene fra Trondheim 10 – 17. Foldgutta maktet ikke å hente inn noe av forspranget i andre omgang, selv om spillere som Victor Hedin og fetter Amadeus, puttet flere kasser. Det hjalp heller ikke på at Amadeus Hedin så rødt, rundt halvveis ut i andre omgang. Alt i alt en kamp der gutta fikk kjenne på nivået, en kamp der man fikk ristet av seg oppstartsnervene og en kamp der man fikk prøvd mange spillere og flere meldte seg på etter hvert. Så selv om Kolstad tilslutt vant 26 – 38, er det ingen grunn til å grave seg ned. Allerede neste helg er det muligheter, borte mot fjorårets overraskelseslag Nærbø. Selv om en del hadde funnet veien til Rykkinnhallen denne søndagen, er det fortsatt god plass på tribunen, så her er det bare å benytte appen og kjøpe sesongkort eller billetter!!