Vi ønsker oss enda flere på tribunen, søndag!!

Det er under 48 timer til vi tar i mot Elverum til kamp i Rema 1000 ligaen. Saker og ting begynner å falle på plass og når dørene åpner rundt kl. 17.00, skal alt være på plass.

Det er mange elementer som skal på plass før en Rema 1000 liga kamp. En ting er lagstoler, tribuner og billettsalg. Men det skal bestilles kioskvarer, stables og telles. Det skal henges opp reklame, rigges til salgsbord og speakertjeneste og sekretariat skal på plass. Plakater, skilt og annen informasjon skal henges opp og pølsene bør være varme og brusen være kald, når publikum ankommer hallen. Og det tror jeg, eller vet jeg vi skal klare. Og for de som tar turen i Rykkinnhallen søndag, får mulighet til å bli med på noe nytt og spennende!!! Skal ikke røpe for mye i dag, men dette kan virkelig bli en vinn – vinn sak!! Så møt opp og bli med på moroa!!