Nå er muligheten til stede for å virkelig vinne flotte premier!! Og det beste av alt, du støtter Fold St. Hallvard på veien til toppen av norsk håndball.

ENDELIG LANSERER VI VIPPS OG TIPS!!

Nå har du muligheten til å støtte Fold HK med et større eller mindre beløp!! Privatpersoner kan vippse fra kr. 20,- og oppover, mens bedrifter kan vippse fra kr. 200,- og oppover. Alle som vippser og tipser er med i trekningen av flotte premier på hver hjemmekamp. Er du en som vippser kr. 500,- eller mer, er du med i 4 store trekninger i løpet av sesongen. Her kan nevnes gavekort på kr. 50 000,- fra HTH Kjøkken og opphold på Bardøla Høyfjellshotell.
Dersom du utfordrer andre til å vippse og tipse, er du med i trekningen av utfordrings premier. Og når vi vårt hårete mål om kr. 1 000 000,- innen 15. juni 2020, trekker vi en gigantisk premie blant alle som har vippset og tipset!!

Bli med, utfordre venner, familie, andre bransjer eller konkurrenter. Støtt FOLD – bli en vippser som tipser!!