Så er dagen for 1/8-dels finalen i NM her. Om åtte og en halv time, løper lagene inn på banen og er klare for å kjempe om avansement i årets cup.

Det mest spesielle med rammen rundt dagens kamp, må være at lagene møtte hverandre i seriespill for bare tre dager siden, en kamp gjestene Elverum vant 32 – 23. Men i dag er det altså blanke ark og nye muligheter. Ser vi litt på statistikken har Elverum en klar fordel, laget vant NM i fjor og har en rekke cupfinaler og cuptriumfer bak seg, mens Fold aldri har vært i Spektrum. Tre ganger har lagene møttes i seriespill siden 2017, og alle tre kampene har gått i favør Elverum. Men ser vi på toppscorerlisten i årets NM, leder vår egen Ole-Henry Dahl med 14 scoringer, dobbelt så mange som Elverums beste Alexander Westby, som har 7 nettkjenninger.

Ole-Henry Dahl og Foldgutta er klare for å gi Elverum kamp til døra i kveldens 1/8-dels finale.

Vi håper flest mulig tar turen til Reistad Arena i kveld kl. 18.30, og at Foldgutta gjør skam på statistikken. Tenk så moro det ville vært å kunne tatt enda et steg i årets cupspill!!