Kampen mot Drammen onsdag kveld, var nok kampen de aller fleste hadde sett på som en parademarsj for guttene i DHK. Slik ble det så absolutt ikke, det sørget en opplagt Jørgen Jansrud, Amadeus Hedin (begge med 9 mål) og ett tent Fold for.

Årsbeste for FOLD i Drammen!!

Første omgang startet jevnt og begge lag byttet på å lede, og slik holdt det seg omgangen ut. Da pausesignalet gikk satt Theodor Sjøgren 7-meterkast i mål og Fold gikk dermed i garderoben kun to mål bak DHK. Andre omgang startet som første sluttet, lagene fulgte hverandre, med DHK ett par mål foran. De siste tre minuttene kom det noen personlige feil og Drammen kunne til slutt heve armene og juble over en tremålsseier.

Dette var helt klart årsbeste for Folds del, her er det mye positivt å ta med seg inn mot neste hjemmekamp, som er mot Haslum HK den 12.10.19 kl. 18.00. Det nærmer seg to poeng og gutta håper folk møter opp i hopetall når dommerne blåser i gang kampen mot Haslum.

Folds lag: Sander Drange Heieren, Lars Henrik Ulsaker Eriksen, Mats Andreas Slaastad 2, Birk Hermann Inselseth, Jørgen Jansrud (BB) 9, Theodor Sjøgren 6, Gjert Christian Svendsøy, Kristian Hansen Skaug, Christoffer Ryder Lislevand  1, Kristoffer Talsnes  1, Peter Dahl Christensen 1, Hermann Kristoffersen 2, John Axel Amadeus Rittemar Hedin 9, Fredrik Andreas Sletner , Oscar Finvold  og Joachim Halla Vigdal.

Folds beste spiller med 9 mål.

Toppscorer DHK: Aksel Horgen (BB) 7 mål.

Utvisninger:  DHK 2×2 minutter   FOLD 2×2 minutter

Dommere: Jo Are Johannessen og Tom Larsen