– kampen for tilværelsen
Hjelp Fold med å bli bedre!!

Vi ruller i dag ut «Kronekampen»!! Kampen spilles i Rykkinnhallen lørdag 30. november, og motstander er Runar Sandefjord. Det er gratis inngang på denne kampen, men du må laste ned billett!! Det blir mulig å vippse et valgfritt beløp på kampdag, og du kan allerede nå gi ett valgfritt kronebeløp pr. tilskuer vi klarer å få i hallen. Følg linken, registrer deg og så mottar du en regning når kampen er spilt. Og det beste av alt, når du støtter klubben med ett kronebeløp, kan du vinne flotte premier. Vi trekker ut et hotellopphold for 2 personer på Bardøla Høyfjellshotell, gavekort fra Rykkinn Senter, gavepakke fra Egge Gård og ikke minst gavekort på kr. 50.000,- fra HTH Kjøkken!!!

Gå inn på; http://sthk.explendo.no/produkt/5653f513 og registrer deg!! Her kan du også følge grafen på hva som kommer inn!!