Etter et par guffene kamper (Halden borte og Nærbø hjemme), reiser gutta til Elverum for den aller siste kampen i serien dette året. Og det blir garantert ingen enkel oppgave, de fleste vil si at dette blir grisebank, overkjøring, ydmykelse, eller værre enn det. Men en håndballkamp varer i 60 minutter, hver kamp lever sitt liv og noen ganger slå ett lag undenfra og opp.

Kanskje er det akkurat 18. desember 2019, at Fold skal skrive historie og slå Elverum på deres hjemmebane i Terningen Arena. Kanskje er det akkurat i denne kampen vi skal hente to viktige poeng. Uansett kamputfall blir dette garantert en kamp med mange flotte mål, fine redninger og kanskje også en og annen kontroversiell dommeravgjørelse. Uansett vil Taiga`n lage liv fra start til slutt og uansett vil det selges utallige vafler og kaffekopper.

Foto: Karl Braanaas/Budstikka

Og har du ikke mulighet til å følge kampen i hallen, er det alltid mulighet for å se kampen direkte på Ameida. Abbonerer du på en nettavis fra Amedia, har du også fri tillgang til kampen. Vi ønsker gutta i Fold all mulig lykke til i morgen!!