Gå til innhold
Fire 1

SANDER GÅR TIL DRAMMEN

Så er det klart, Sander D. Heieren går til DHK etter sesongslutt. Etter måneder med stort trykk og mange interesserte klubber, landet Sander altså på DHK foran neste sesong.

Denne sesongen har Sander virkelig tatt store steg, på landslag (rekrutt) og ikke minst i Fold drakten. Han har blitt en klippe bak Foldforsvaret og har en rekke flotte og viktige redninger denne sesongen. Sander er en humørspreder og en viktig brikke i ett lag. Vi skulle gjerne hatt Sander med videre, men forstår selvfølgelig at han ønsker å ta ett nytt steg sportslig.

Heldigvis har vi Sander med oss ut denne sesongen, og vi håper og tror han vil være med å bidra til at vi berger plassen i Rema 1000 ligaen, slik at vi kan møte han igjen i seriespill også neste sesong.

Vi vil takke Sander for den jobben han har gjort for Fold St. Hallvard, og ønsker ham all mulig lykke til for sin nye klubb!! Og til DHK, ta godt vare på han!!