Med kun fire poeng så langt denne sesongen, er vi avhengige av å plukke en del poeng i sesongavslutningen for å kunne fornye plassen i Rema 1000 ligaen. Nå kan skader og sykdom, gjøre denne jobben enda vanskeligere.

Fold har tatt fire poeng denne sesongen, men med mange tette oppgjør kunne dette like gjerne vært det dobbelte. Gutta som jobber hardt hver eneste dag, er innstilt på og kjempe til siste kamp, for å sikre spill i øverste divisjon også neste sesong. Nå er imidlertid den jobben blitt om mulig enda vanskeligere, da en allerede tynn tropp, er blitt enda tynnere. Skader og sykdom er med på det. I kampen mot Haslum sist søndag, var Mads Slaastad ute, etter en overtråkk på trening ett par dager før. Jørgen Jansrud sliter med en skade som gjør at han kun kan spille forsvar. Nå har også Amadeus Hedin blitt skadet og er derfor uaktuell for kampen mot Bækkelaget. Birk Inselseth er heller ikke aktuell mot Bækkelaget, på grunn av sykdom.

-Det er klart dette gir utfordringer, men vi skal kjempe for hvert eneste poeng, sier trener Robert Hedin. Vi oppfordrer alle som har mulighet til å ta turen i Rykkinnhallen søndag kl. 18.00, for å støtte Fold i jakten på nye poeng. For man skal ikke kimse av den 8. spiller!!