Lier Kommune har besluttet at alle arrangement med mer enn 500 deltagere skal avlyses.

Vi har derfor i samråd med kommuneoverlege Ingrid Bjerring, kommet til at vi pr. i dag kan gjennomføre Elitekampen på onsdag som normalt, så lenge vi snakker om et begrenset antall tilskuere på maks 500 personer.

Smittesituasjonen og rådene fra helsemyndighetene endrer seg stadig og nye råd og krav kan komme. Vi vil i såfall komme med oppdatert informasjon, dersom rådene endrer seg.

Vi vil allikevel henstille til at publikum som enten har hatt reiser til risiko områder de siste 14. dagene, eller som har luftveissymptomer og  feber, om å holde seg hjemme og heller se kampen på amedia. For deg som ønsker å få med deg vår siste hjemmekamp i Rema 1000 ligaen i denne omgang, kan du kjøpe billetter her; http://sthallvard.woow.no/#!/match/buy/308.