Søndag ettermiddag tok Fold i mot OSI til forsesongens siste treningskamp, før det for alvor starter borte mot Viking TIF i Bergen, onsdag 16. september.

Søndag var det duket for generalprøve før 1. divisjonssesongen for alvor starter opp neste uke. Nyopprykkede OSI var gjester i Rykkinnhallen søndag ettermiddag, og for en berg og dal bane starten av kampen ble. De nyopprykkede studentene gikk hardt til verks, og tok en tidlig ledelse i kampen. Foldgutta hang ikke med i starten og OSI kunne en periode nærmest gjøre som de ville. Mot slutten av omgangen tok Foldledelsen grep og hjemmelaget kunne gå til pause på stillingen 16 – 13.

I andre omgang var det ett mer tent Fold lag som entret parketten, det skal også sies at mange av de antatt beste fikk en del hvile i den første. Fold rykket ytterligere fra og da dommerne blåste av for fulltid lyste måltavla 32 – 22 i favør hjemmelaget.

Ser vi tilbake på de siste oppkjøringskampene, mener vi det er grunn for alle med hjerte i Fold HK, å glede seg til årets sesong. Toppnivået til laget gjør at vi kan spille jevnt med de fleste av lagene i divisjonen, men vi har også et bunnivå som gjør at de fleste kan puste oss i nakken. Men dersom våre sentrale spillere holder seg friske og skadefri, kan dette bli en skikkelig artig sesong.

Vi vil også få takke vår eminente fotograf Robert Jansson, som leverer oss flotte bilder fra treninger og kamper.