Hei alle sponsorer og partnere.

Tom Myrseth og jeg, Rolf Ingar Rotegår, ønsker å informere dere om dette fantastiske prosjektet vi nå skal bygge i hjertet av Geilo.

Det er allerede stor fart i salget og Tom Myrseth på kopi har allerede solgt flere leiligheter fra 3.195 NOK.

Ta kontakt med Tom om dere vurdere leilighet på fjellet eller firmaleilighet. Her er litt om prosjektet og sjekk ut alle vedleggene.

NB!! Fellesvisning lørdag 12.sept kl 13-14 på tomten. Bli med da vel 😉 Gi Tom M beskjed.

Geilo`s nye fjellandsby.

Beliggende meget flott til mellom dagens Highland Lodge/Hotell og vannet, rett ved sentrum, langrennssporet inn på tunet, rett ved shopping, sentrum, cafeer, bakeri, pizzeria, basseng, trimrom mm skal det bygges en meget flott fjellandsby midt i smørøyet.

Geilogruppen som står bak og skal drifte dette nye prosjekt eier også Vestlia Resort, Vestlia Lodge hvor vi bygde 36 leiligheter/Utsolgt, Highland Hotell, Nye Highland Lodge Fjellandsby, samt vi er Bardøla Høyfjellshotell, vi eier Geilobooking portalen, Dagali flyplass, Skurdalsvannet og Lodge med fiskerettigheter.

INVESTER I EIENDOM OG I EGEN HELSE OG TRIVSEL for din og kommende generasjoner.

Bli med oss på denne fantastiske reisen på legendariske Vintersportsstedet Geilo som er blitt en fantastisk helårsdestinasjon. Her vil alle være – hele året.

Vi har lagt ut 46 leiligheter i Byggetrinn 1. Det er bygg A og B vi bygger først. Går dette bra vil vi lansere byggetrinn 2 senere i vinter eller til våren 2021. Bygg A og B vil få en meget flott beliggenhet.

NB! Leilighet 06 I BYGG A er lansert denne uken. Det er en meget flott 3 eller 4 roms leilighet på 81 m2 + toppetasjen er på hele 124 m2.

Vedlagt i malen er:

  1. Prospekt
  2. Nøkkelinformasjon
  3. Prisliste.
  4. Bud skjema
  5. Utleieavtale – for de som vil leie ut
  6. Leieinntekter. Brev som kan brukes ovenfor banken

Det er Ingen 10% betaling i forkant. All betaling ved overtakelse vinter neste år. Innflytting estimeres til des/jan neste vinter.

Ønsker du egen garasjeplass, koster det kun 250 000 kr.

Easy Living:

Det handler litt om å leve det gode livet. Ikke bruke tiden på vedlikehold, beise, snekre, ta plen, måke masse snø som har lagt seg 2 m foran hytta eller på taket. Dropp å bruk tiden på å vaske. Vi vasker for deg, vi tar vedlikeholdet med sameie, vi måker snø……vi hjelper deg rett og slett.

Ta toget da….her oppe slipper du å bruke bil med denne beliggenheten.. Bare spaser ned til leiligheten. Matbutikker 150 m fra fjellandsbyen

Meld gjerne interesse på www.highland lodge.no eller send meg en mail

Vennlig hilsen

Tom Myrseth

Markedsdirektør Konsern

CMO

Telefon: 913 65 230

E-post: tm@merkantilbygg.no

Colbjørnsens gate 3

0256 Oslo