Gå til innhold
Untitled 93

ENDELIG KOM SEIEREN

Det var knyttet stor spenning til kampen mellom Nøtterøy og Fold i Tønsberg, onsdag kveld. Nøtterøy var før kampen ubeseiret, mens Fold kun hadde klart et poeng. Dette var første møte med gamletrener Robert Hedin, i en tellende kamp, siden han gikk til Nøtterøy. Det skulle bli en tett og jevnspilt kamp, der gjestene Fold forsynte seg med begge poengene.

Kampen i Nøtterøyhallen startet mer som en fotballkamp om man ser på antall scoringer, for etter 4 minutter sto det fortsatt 0 – 0 på tavla. Ikke før Nøtterøys Filip Moberg satt ballen i nettmaskene 4.55, maktet noen av lagene å få ballen i mål. Etter dette reduserte Fold ganske direkte, men en 7-meter scoring av Jørgen Jansrud. Etter dette ledet hjemmelaget med ett og to mål, frem til det var spilt drøyt 22 minutter i Tønsberg. Da sørget broder Anders Jansrud for Fold ledelse på stillingen 7 – 8. Derfra og frem til pause var det Fold sin tur til å lede med ett og to mål, og da pausesignalet gikk, ledet Fold 9 – 10.

I andre omgang gikk Foldgutta raskt ut fra startblokkene og etter 4 minutters spill hadde gutta økt ledelsen til 9 – 12. Så fulgte en periode der Nøtterøy jobber seg inn i kampen igjen og kampen står litt og vipper. Når så Nøtterøys Kenny Boysen satt inn 16 – 14 etter drøye 9.30 ut i andre omgang, var det kanskje noen som tenkte at, nå skjer det igjen, nå rykker motstanderen fra. Men det hadde Foldgutta ingen planer om at skulle skje, gutta giret ett hakk opp og var raskt tilbake i føringen. Men at kampen var en tett batalje, viser kanskje stillingen etter 27.42 av omgangen, da Nøtterøys Tollef Lindqvist utligner til 23 – 23. Men når Anders Jansrud gir Fold ledelsen 23 – 24 minuttet senere, skal det vise seg å være kampens siste mål. Selv om Nøtterøy tok time-out med 21 sekunder igjen, maktet ikke hjemmelaget å sette ballen bak vår egen Kristian Hansen Skaug. Detmed kunne Foldgutta strekke hendene i været å juble for sesongens første 2 poenger. Dagens seier betyr at laget klatrer til 7. plass på tabellen, men enda viktigere, det er kun et poeng opp til 3. plassen. Neste søndag kommer Herulf Moss på besøk til Rykkinnhallen, laget ligger et poeng foran oss, men har en kamp mer spilt.

Kampfakta:

Fold HK; Theodor Schjølberg Grøndahl, Mats Andreas Slaastad 1, Theodor Sjøgren 1, Marcel Batyra, Morten Gjestrud 1,  Gjert Christian Svendsøy, Anders Jansrud 5, Kristian Hansen Skaug, Christoffer Ryder Lislevand 1,  Peter Dahl Christensen 2, Hermann Kristoffersen 3, André Wiken Hilleren, Jørgen Jansrud 9, Mathias Gjestrud 1, Oscar Finvold og Joachim Halla Vigdal.

Toppscorer Nøtterøy; Fillip Moberg og Kennie Boysen 7 mål.

Banens beste Fold HK: Jørgen Jansrud

Banens beste Nøtterøy: Fillip Moberg

Utvisninger: Nøtterøy 4 x 2               Fold 2 x 2

Dommere; Magnus Tyrdal og Petter Eia Lien