Det var kanskje ikke så mange som hadde trodd at kampen mellom Fold HK og Follo, skulle bli en toppkamp. Men de to lagene som rykket ned fra Rema 1000 – ligaen sist sesong, har begge startet årets 1. divisjon på en strålende måte.

Fold HK startet sesongen med en vanskelig bortekamp mot Viking TIF, her ble det da heller ingen poeng med hjem til Bærum. I oppgjøret etter var Falk Horten på besøk, i en kamp som det så ut til at Fold skulle ro pent i land. Som trener Mads Fjelddalen har uttalt i ettertid, «jeg har enda vanskelig for å forstå at det går an å miste ett poeng i den kampen der»! Etter dette snudde pilen riktig vei for Fold, som tok en kjempe sterk borteseier mot Nøtterøy, før Herulf Moss ble nedsablet hjemme i Rykkinnhallen. Søndag dro Fold til Stavanger og her ble det en pen 4 måls seier og full pott med hjem. Dermed har Foldgutta sanket 7 poeng på de 5 første kampene denne sesongen, og innehar for øyeblikket 3. plassen på tabellen.

Follo på sin side startet sesongen med en sterk hjemmeseier over KIF, før de slo Charlottenlund borte, OSI hjemme og Vikhammer borte. I søndagens hjemmekamp mot Sandnes, som til da ikke hadde tatt poeng i årets 1. divisjon, gikk Follo av banen med uavgjort i siste sekund. Dermed fikk laget kun med seg 1. poeng, men topper allikevel divisjonen med 9 poeng.

Med denne starten blir derfor torsdagens kamp et ekte toppoppgjør. Laget som eventuelt vinner kampen, vil sikre seg tabelltopp etter kampen er spilt. Når man ser på statistikken mellom lagene de siste sesongene, har Follo seier i begge oppgjørene i fjorårets Rema 1000 liga, mens Fold hadde seieren i begge oppgjørene i 1. divisjon sesongen 18/19. Det samme gjorde Fold i sesongen 17/18. Dermed har Fold slått Follo i alle kamper i 1. divisjon de siste tre sesongene, mens Follo har slått Fold i alle Rema 1000 liga kampene de siste tre sesonger.

Nå har du sjansen til å bli med og oppleve toppoppgjøret live i Rykkinnhallen. Det er fortsatt noen billetter igjen, så gå inn på; https://sthallvard.woow.no og sikre deg billett til oppgjøret!! Husk, i morgen kan det være for sent. Det er nemlig kun 200 tilgjengelige billetter, det er kun forhåndssalg og kun via web/shk-app. HUSK også at dørene åpnes for publikum en time før kampstart, altså kl. 17.00. Og dørene stenges kl. 17.50, ti minutter før kampstart. Etter dette slipper ingen inn i hallen.

Vi tar smittevern på alvor i Rykkinnhallen!! Dersom du er syk, skal du holde deg hjemme. Du MÅ sitte på den plassen du har kjøpt og som står på billetten din, gjennom hele kampen. Pass på å holde 1 meters avstand til andre. Vask hendene ofte med såpe og vann, eller bruk håndsprit. Host/nys i armhulen eller i papir som du kaster i søppelbøtte. Hvis alle følger reglene, kommer vi fortere tilbake til normalen igjen!!