Gå til innhold
tabell

SEIER I TOPPKAMP GA TABELLTOPP

Det var knyttet stor spenning til torsdagens toppkamp i Rykkinnhallen, mellom fjorårets Rema 1000 liga lagene Fold HK og Follo HK. Og hvilken kamp det ble.

Foto: Robert Jansson

Kveldens kamp startet da også jevnt, der det var to lag som ikke klarte å sette ballene i mål, etter 13 minutter ledet hjemmelaget 7 – 3. Etter halvspilt omgang våknet gjestene til liv og kunne gå til pause med ett måls ledelse 13 – 14.

Foto: Robert Jansson

2. omgang startet også jevnt, og lagene byttet på å lede med et og to mål. Etter 12 minutter ut i 2. omgang opparbeidet Fold seg en tre måls ledelse. Etter dette klarte aldri Follo å tette luken. Fold viste til tider glitrende spill, fremover på banen var brødrene Jansrud alltid en trussel, mens banens beste, Kristian Hansen Skaug, til tider sto som en levende vegg i Foldmålet. Når dommerne blåste av kampen, kunne Fold slippe jubelen løs, etter å ha knust Follo med hele 34 – 27. Med dette inntar Fold HK tabelltoppen i årets 1. divisjon, a poeng med kveldens motstander Follo. Kristiansand ligger for øyeblikket på 3. plass, med ett poeng mindre og en kamp mindre spilt.

Foto: Robert Jansson

Allerede onsdag reiser Foldgutta til Trondheim og kamp mot Charlottenlund, før de lørdag 31. oktober, tar i mot Oslo Studentenes til hjemmekamp i Rykkinnhallen.

KAMPFAKTA:

1. divisjon menn, sesongen 20/21.

Fold HK – Follo HK 34 – 27 (13 – 14)

Rykkinnhallen

Fold HK; Theodor Grøndahl, Mats Andreas Slaastad 3, Mathias Gjestrud, Jørgen Jansrud 11, Theodor Sjøgren 3, Marcell Batyra, Morten Gjestrud, Gjert Christian Svendsøy 6, Anders Jansrud 4, Kristian Hansen Skaug, Christoffer Ryder Lislevand, Peter Dahl Christensen 3, Hermann Kristoffersen 3, Andre Wiken Hilleren, Adrian Duric, Joachim Halla Vigdal 1

Toppscorer(e) Follo: Dag Hafsengen Olsen og Kasper Lothe 7 mål.

Fold HK beste spiller; Kristian Hansen Skaug Follo HK beste spiller; Dag Hafsengen Olsen

Utvisninger: Fold HK 4 x 2 minutter Follo HK 4 x 2 minutter

Foto: Robert Jansson