Oppdatert 25.10.20

Vi er i en spesiell tid og vi må derfor ta en del hensyn i forhold til Covid19, derfor vil vi holde publikum og lag oppdatert via denne siden.

Vi ønsker lag og publikum velkommen til høstens 1. divisjon i Rykkinnhallen. Hvis vi alle hjelper til med å overholde smittevernretningslinjene kan forhåpentligvis kampene gå som planlagt fremover.

INFORMASJON TIL PUBLIKUM

Etter gjeldende regler kan vi i dag tilby 200 tilskuere plass i hallen, ettersom vi har faste sitteplasser.

Alle tilskuere MÅ forhånds kjøpe billett på https://sthallvard.woow.no eller i shk appen.  Alle billettkjøpere må registrere seg med navn og telefonnummer ved kjøp av billetter. Det selges IKKE billetter i hallen.

Publikumsinngangen åpner 1 time før kampstart og STENGER 10 minutter før kampstart!! Ingen slippes inn i hallen etter dette.

Publikum benytter inngang 1 i hoveddøren, her sluses publikum gjennom billettskanning og opp til tribune. Tribuneanlegget har 3 felt. Fra inngangen er dette felt C – felt B – felt A.

Publikum oppfordres til å sitte på sin plass gjennom hele kampen, dersom man skal i kiosk eller på toalett, er det viktig å holde MINST 1 meters avstand til andre.

Etter kampslutt SKAL publikum forlate hallen via nødutgangene på hallens kortside. Først felt A, så felt B og til sist felt C. INGEN publikummere får lov til å entre gulvet/spilleflaten etter kamp, men MÅ forlate hallen umiddelbart.

Vask hender, nys/host i armhulen eller i papir som kastes i nærmeste søppeldunk og hold minst 1 meters avstand til andre. Håndsprit er utplassert flere steder i hallen.

HAR DU TEGN PÅ SYKDOM/FEBER SKAL DU IKKE KOMME PÅ KAMP!!

INFORMASJON TIL LAGENE

Når dere ankommer hallen, skal dere benytte den midterste av de tre dobbeltdørene i hovedinngangen (Merket). Dere loses da rett inn i tildelt garderober. Fra garderobene er det direkte inngang til kamparena. Inne i arenaen er lagstolene satt med mellomrom jfr. smittevernskravene og vi henstiller til laget og IKKE flytte på stolene. Stolene er vasket under opprigg, og blir vasket i pausen igjen, grunnet sidebytte. Det er derfor viktig at lagene tar med alle bagger, håndklær og drakter, etc. til pause. Det gjør vaskingen enklere.

Vi ber dere selv fylle ut kamprapport i TA, i god tid før kamp, senest tre timer før. Vi ønsker også at dere sender oss en e-post til, christopher@foldhk.no, med navn og telefonnummer på den troppen dere kommer med, senest på morgenen kampdag.

Dere kan etter reglementet komme med en tropp på 16 spillere og 4 ledere, dersom dere har behov for å ha med flere, må dette avtales med oss på forhånd, da vi må finne sitteplasser på tribunen til disse.

Grunnet dagens situasjon kan vi ikke tilby kaffe og frukt i garderoben, ei heller mat etter kamp. Men vi serverer gjerne kaffe i pappkrus til de som ønsker det, og kaffe kan hentes av hver enkelt oppe i kiosken.

Det er viktig at lagene også sørger for å holde 1 meters avstand i garderobe/dusj. Bortelaget har garderobe 4.

Husk å sprite hender ved inngang til garderobe ved ankomst hallen!!

Innløp skjer ved at bortelag løper inn samlet, mens hjemmelag presenteres en og en. Etter kampslutt er det rask line-up for utdeling av bestepriser, en lagleder på hvert lag deler ut premien til sin respektive spiller.

Etter kampslutt går alle spillere/ledere rett i garderobe, det er ikke anledning for spillere og publikum og samles på/ved bane etter kamp.

Ingen spillere/trenere med symptomer på luftveisplager, feber, hoste, skal delta på arrangementer. Vask hender ofte og hold avstand!

VELKOMMEN TIL RYKKINNHALLEN!!