Etter en anbefaling fra Kommunedirektøren, behandlet Kommunestyret i Bærum i dag hvilke nye regler og føringer som skal ligge til grunn når det gjelder å få ned smittesituasjonen i Kommunen. Vi skal forsøke å gi en klarerende oppsummering om hva som gjelder for våre arrangementer.

Det er i dag vedtatt at man i alle offentlige rom innendørs der man ikke til en hver tid kan overholde en meters regelen, får et påbud om bruk av munnbind. Videre er det blitt vedtatt at alle arrangementer uten fast sitteplassering reduseres fra 50 personer til maks 20 personer. I tillegg skal man forsøke å omgås så få personer som mulig. Så hva gjelder under våre arrangementer?

Ordfører Lisbeth Hammer Krogh valgte å legge ved ett tillegg for Kommunestyret, der hun mente at barne- og toppidrettens arrangementer ikke skulle rammes av de nye tiltakene. Dette ble enstemmig godkjent av Kommunestyret.

Det betyr altså at vi i Fold HK, fortsatt kan ønske 200 tilskuere velkommen til våre 1. divisjonskamper i Rykkinnhallen. Vi kan også ha totalt 200 personer tilstede under våre breddekamper når de arrangeres i Rykkinnhallen. Men selv om barne- og toppidretten er skjermet for de nye kravene, ligger fortsatt de gamle kravene til grunn, samt sterke anbefalinger om å følge enkelte av de nye kraven/rådene. Her er hva som gjelder for våre kamper fremover;

  • Alle MÅ forhånds kjøpe billetter til kampene våre, enten i shk-app eller via https://sthallvard.woow.no. Billettsalget stenger for kjøp 1 time før kampstart. Det selges ikke billetter i døra.
  • Publikum slippes inn i hallen 1 time før kampstart og dørene låses 10 minutter før kampstart. Ingen slipper inn etter dette tidspunktet.
  • Alle billetter har fast seteplassering og alle MÅ sitte på sin plass gjennom hele kampen.
  • Dersom man skal i kiosk eller på toalettet, skal man ALLTID passe på at man holder minst 1 meter til andre.
  • Etter kampslutt SKAL publikum forlate hallen gjennom nødutgangene på kortsiden av hallen. Først felt A, så felt B og til sist felt C. Så snart utdelingen av bestemannspriser er unnagjort, SKAL publikum på felt A starte og forlate hallen. INGEN PUBLIKUMMERE FÅR TA KONTAKT MED SPILLERE ELLER ANDRE PUBLIKUMMERE INNE I HALLEN, MEN SKAL GÅ DIREKTE UT!!
  • Det skal følgelig heller ikke dannes grupper på utsiden av hallen.
  • Selv om barne- og toppidretten er unntatt de nye kravene, anbefales publikum til å bruke munnbind på innendørs arrangementer.
  • Dersom du er syk, har symptomer på luftveisplager, hoste, sår hals og/eller feber, skal du IKKE komme på kamp!!
  • Publikum som ikke overholder reglene, kan bortvises fra hallen.

Vi gleder oss til å se deg i hallen!!