Grunnet økt smittetrykk i forbindelse med covid-19, har Bærum Kommune onsdag kveld, avgjort at all toppidrett innendørs i Bærum skal arrangeres uten publikum tilstede.

Det blir dessverre tomme tribuner fremover.

På bakgrunn av dette er vi dessverre nødt til å kansellere alle billetter til kampen mot Sandnes lørdag 21.11.20. Vi beklager sterkt at vi ikke kan ha våre kjære tilhengere på tribunen, men i denne alvorlige situasjonen må vi alle ta ett ansvar og vi håper vi raskt kan komme tilbake til normalen.

Kampen mot Sandnes sender vi på handballtv.com og vi håper flest mulig benytter sjansen til å få med seg kampen der. Vi håper også at dere som ser kampen, vil betale en «hjemmesitter billett» à kr. 50,- til vippsnummer 14353. Vi «selger» også virtuell kioskpakke med virtuell kaffe og lefse til kr. 50,-, benytt samme vippsnummer til begge deler.

Vi vet ikke hvor lenge disse reglene vil gjelde, da dette er bestemt å gjelde inntil videre. Vi tror ganske sikkert at kampen mot Viking TIF 6.12 også går for tomme tribuner, men vi har ett håp om at smitten har gått så mye ned at vi kan ønske dere velkommen tilbake i hallen den 19.12, når Nøtterøy kommer på besøk. Vi vil holde dere oppdatert hele veien.