Vi i Fold HK synes det er trist at vi ikke kan invitere dere til hjemmekampene i Rykkinnhallen for tiden, men 2020 er et annerledes år. Det er derfor ingen tvil om at det siste året har vært utfordrende også for idretten, med mindre sponsorstøtte og økte kostnader i forbindelse med smittevern. I tillegg har vi fra slutten av forrige sesong og til nå hatt redusert eller null publikum, noe som igjen betyr tapte billettinntekter og null kiosksalg.

På bakgrunn av denne situasjonen har Fold som mange andre, sett på alternative muligheter for å skaffe inntekter. En ting er at spillerne har gjennomført dugnad for å skaffe penger til klubbkassa, men det er begrenset hva spillerne kan bruke av tid på dette uten at det vil gå utover de sportslige resultatene. Derfor har vi sett oss nødt til å forsøke alternative løsninger. Vi skal nå forsøke å gi deg som supporter, støttespiller og sponsor en rask forklaring på hvilke muligheter du har til å støtte klubben.

“Hjemmesitter billett” og “Virtuell kiosk”:

Siden vi ikke kan ha vårt fantastiske publikum tilstede i hallen, sender vi alle våre hjemmekamper på handballtv.com. Her kan du allikevel få med deg kampene våre live. Selv om vi ikke kan ha publikum i hallen, er det fortsatt mye kostnader med å arrangere kampene. Vi håper derfor at dere som ser kampen på tv/nett, vil betale en virtuell billett på kr. 50,- og kanskje også en virtuell kioskpakke til kr. 50,-. Dette vippses til nummer; 14353.

“Målklubben”

Du kan nå støtte oss med et valgfritt beløp per scoring i hver av våre seks gjenstående kamper frem til jul! Dette er en litt artig og spennende måte å støtte oss på, gi en sum pr. mål og utfordre andre til å bli med. For å bli med, sender du en mail til eirik@foldhk.no med ditt telefonnummer + ønsket beløp per mål. Så vil du etter kamp få en melding på Vipps fra Fold HK og betale med et enkelt tastetrykk. Dette er en perfekt måte for firmaer også til å støtte.

“Handle i ostebutikken”

Fold HK har nettopp inngått en samarbeidsavtale med Dutch Cheeseman og deres nettbutikk, ost-online.no. Her kan dere fråtse i deilig Nederlandsk ost, spekepølser og masse annet godt. Du bestiller på Fold sin avtale, med “pickup point” i Rykkinnhallen. Da vil Fold HK få 10 % av salget. Dette kan jo være fint å bruke for firmaer til julegaver til ansatte, eller rett og slett om du ønsker deilig ost til jul.

“Grasrotandelen”

Er du en liten gambler og tipper jevnlig på Norsk Tipping, da kan du også støtte Fold HK. Registrer din grasrotandel til Fold HK, ved å oppgi org. nr. 992203234, da mottar klubben 7 % av din totale spillerinnsats. Vinn/vinn situasjon, du kan bli millionær og vi får noen kroner inn.

«Ordinær sponsor avtale, spillerspons og donasjoner»

Det er viktig å få med at vi fortsatt ønsker oss flere samarbeidspartnere, som langsiktig kan være med oss og skape magi. Vi har flere typer sponsorrater og muligheter, så om du ønsker mer informasjon eller vil bli med på laget, kan du sende en e-post til emil@foldhk.no for mer informasjon. Samme e-post benyttes om du ønsker å bli eksklusiv sponsor for en av spillerne våre. Dersom du ønsker å donere en gave, kan du enten vippse eller ta kontakt med oss på e-post; post@foldhk.no.

Ved å støtte oss med ett eller flere av disse alternativene, gir du oss mulighet til å fortsette arbeidet med å skape nye stjerner og engasjere sportsinteresserte i Asker og Bærum.

Til slutt vil vi takke alle som bidrar med smått og stort, for oss er alle supportere og støttespillere like viktige. Ta vare på hverandre, så håper vi at alt snart er tilbake til det normale igjen.