Førstkommende lørdag får Fold besøk fra vestlandshovedstaden, da kommer nemlig Viking TIF på besøk til Rykkinnhallen. Dette er en kamp som er viktig sett med Fold øyne, for dersom vi fortsatt skal være med i opprykkskampen, er to poeng et must!!

Sist søndag rundet serien halvspilt og vi innehar nå 6. plassen med 13 poeng. Vi har så langt 6 seiere, 1 uavgjort og 4 tap. Et av tapene var mot lørdagens motstander, på bortebane i sesongåpningen. Viking TIF ligger etter halvspilt serie på plassen over oss, med 14 poeng. Dermed er det uhyre viktig at begge poengene blir igjen i Rykkinnhallen lørdag.

Vi skulle gjerne hatt alle dere herlige støttespillere på tribunen, men dette annerledes året 2020, gir oss fortsatt mang en utfordring. Bærum Kommune har fortsatt strenge regler i forbindelse med smitteredusering og dermed går også lørdagens kamp for tomme tribuner. Vi kan lese at smittetrykket heldigvis går ned over det meste av landet, og vi krysser fingrene for at denne trenden fortsetter og at vi kanskje kan invitere noen av dere til siste hjemmekamp før jul, den 19. desember, når Nøtterøy kommer på besøk. Men dette må vi komme tilbake til.

Men det som er sikkert, er at du selvsagt skal få se kampen direkte!! Vi sender kampen på handballtv.com og kampstart er kl. 16.00. Vi håper du/dere vippser en hjemmesitterbillett à kr. 50,- til nr. 14353. Dersom du vil «kose» deg litt også, selger vi vår virtuelle kaffe og lefse pakke, også denne til kr. 50,-.