Gå til innhold
130084165_1307508932943644_8948330299354191134_o

TILBAKE PÅ VINNERSPORET

Etter to tap på rad, var det knyttet stor spenning til ettermiddagens kamp mot Viking TIF. Laget vi sesongåpnet og tapte mot i sesongåpningen. Og for en kamp det skulle bli, anført av en heit Peter Dahl Christensen, tok Fold tak i kampen fra starten av.

Peter Dahl Christensen var toneangivende i ettermiddagens Fold seier. Ble også kåret til BB.

Ettermiddagens kamp var altså den første kampen etter at serien snudde, dermed var det den første motstanderen denne sesongen som stod på motsatt banehalvdel. I første kamp mot Viking TIF på bortebane i Bergen, tapte Foldgutta 33 – 28 og det var derfor et revansjelystent hjemmelag som entret parketten i Rykkinnhallen.

Fold startet da også i 100, og etter halvspilt førsteomgang ledet hjemmelaget 11 – 6. Anført av en meget opplagt Peter Dahl Christensen og en bunnsolid kaptein, Jørgen Jansrud, rant målene inn. Bakerst sto Marcel Batyra til tider meget godt. Minuttet før pause ledet hjemmelaget 18 – 10, men to kjappe mål fra gjestene gjorde at stillingen til pause var 6 mål i favør hjemmelaget, 18 – 12.

Marcel Batyra hadde en meget god dag på jobben, og vartet opp med flere lekre redninger.

Andre omgang startet som den første med at Fold igjen tok initiativet og da Jørgen Jansrud etter 8 minutters spill la på til 24 – 15, kunne man begynne å ane en komfortabel seier. Men om også spillerne begynte å tenke disse tanken vites ikke, men Viking TIF gikk de neste minuttene fra 9 minus til 6 minus. Herfra og inn ble det en jevnspilt kamp, og Foldgutta kunne strekke hendene i været for to særdeles viktige poeng. Sluttresultatet ble Foldseier 34 – 28.

Hoppende glade gutter, når to nye poeng var satt inn på poengkontoen.

Kampfakta:

Fold; Theodor Grøndahl, Mathias Gjestrud, Jørgen Jansrud 9 (3), Truls Holmdal 1, Birk Borge, Theodor Sjøgren 5, Marcel Batyra, Gjert Christian Svendsøy, Anders Jansrud, Kristian Hansen Skaug, Christoffer Ryder Lislevand 3, Peter Dahl Christensen 12, Herman Kristoffersen 1, Andre Wiken Hilleren, Oscar Finvold, Joachim Halla Vigdal.

Toppscorere Viking TIF; Michael-Arne G. Michelsen og Miguel Pereira 8 mål

Banens Beste; FOLD HK; Peter Dahl Christensen VIKING TIF; Michael-Arne G. Michelsen

Utvisninger; Fold HK; ingen Viking TIF; 1×2 + et rødt kort

Dommere;  Tor Brede Launes og Vidar Larsen

Publikum; Ingen, grunnet smitteverns regler.