Grunnet spredningen av den engelske muterte virusvarianten av Covid-19, har Regjeringen kommet med sterk anbefaling om at alt serie- og cupspill settes på vent. Dette gjelder også for håndballen.

Norges Håndballforbund melder på sine sider at alle seriekamper i Rema 1000 ligaen og 1. divisjon, settes på vent til og med 16. februar. I denne perioden kan lagene i de to divisjonene trene som normalt, gitt at ikke lokale regler stopper dette. Lagene kan ikke spille treningskamper mot andre lag, men ellers trene som normalt.

Som følge av dette vil Fold sin bortekamp mot Herulf Moss førstkommende onsdag og hjemmekampene mot Stavanger og Charlottenlund 6. og 13. februar, bli UTSATT!! Eventuelt når og om disse kampene blir spilt er enda uklart, men forbundet skriver følgende på sine sider;

– En ytterligere utsettelse av seriespillet i REMA 1000-ligaen og 1. divisjon får naturlig nok store konsekvenser for oss og klubbene, noe vi også har vært tydelige på overfor myndighetene. Vi ser nå på konsekvensene av dagens kunngjøring fra regjeringen, og vil komme tilbake med mer informasjon om hvordan seriespillet skal gjenopptas fra midten av februar, sier generalsekretær i Norges Håndballforbund, Erik Langerud.

Dermed blir sannsynligvis Fold HK sin neste kamp, borte mot Follo HK søndag 21. februar. Neste hjemmekamp etter gjeldende terminliste blir lørdag 6. mars kl. 18.00 mot Vikhammer.

Endringer skjer fort og vi skal holde dere orientert på eventuelle nye endringer som måtte komme.