Vi er glade for å kunne presentere vår nye hovedtrener for kommende sesong, Ciaran Williams! Ciaran har de siste sesongene vært assistenttrener for vårt elitelag under Robert Hedin og denne sesongen, Mads Fjelddalen. Et naturlig valg når vi nå trengte ny hovedtrener. Ciaran tar over og går i gang med sesongoppkjøring før en ny og spennende sesong i 1.divisjon umiddelbart.

Takk for innsatsen Mads.

Vi ønsker i tillegg å takke av årets hovedtrener, Mads Fjelddalen. Mads tok over ansvaret etter at klubben rykket ned fra eliteserien, og har denne sesongen vært en stor del av talentutviklingsprogrammet vårt i Fold hvor mange av våre junior- og yngre seniorspillere både har hospitert til trening og vært på banen i 1.divisjon. Mads vil fortsatt følge klubben tett og bistå som keepertrener ved anledning.

Vi ønsker Mads lykke til videre, blant annet som keepertrener for Drammen HK, og ønsker Ciaran velkommen som hovedtrener!!