Comfyballs er en av våre nye samarbeidspartnere, foran sesongen 20/21. Vi gleder oss til samarbeidet, og her kan du lese hvorfor du burde skaffe slike boxere i skuffen!!

Hvorfor velge Comfyballs?

Vi har designet PackageFront for at boxeren både skal holde utstyret på plass samtidig som det blir løftet vekk fra lårene. Dette forhindrer unødvendig oppvarming av ballene dine samtidig som det gir økt komfort. Nøye utformede paneler i kombinasjon med nyvinnende bruk av innsydd elastikk i frontsømmene løfter brukeropplevelsen til et helt nytt nivå! Derfor er det såpass mange som anbefaler Comfyballs og vi forstår godt hvorfor kundene våre kommer tilbake gang på gang. Siden PackageFront er laget av et ekstremt elastisk materiale kan du også være helt sikker på at PackageFront vil passe deg!

En av flere egenskaper som gjør at Comfyballs viser seg som det overlegne boxer-valget er når det kommer til å forhindre unødvendig oppvarming av ballene. Dette oppnår vi ved å kombinere PackageFront med våre spesialutviklede stoffserier som gjør at utstyret blir løftet bort fra lårene og både varme og væske transporteres raskt vekk fra huden. Mer avkjølte baller er også bevist å ha en positiv innvirkning på fruktbarheten og kan øke antall spermier. Ved å løfte utstyret vekk fra den normale posisjonen mellom lårene dine, reduseres risikoen for ukomfortabelhet. Dette gjør at du slipper å justere på utstyret mange ganger i løpet av dagen, noe de fleste av oss vil være enig i at kan være en fordel.

Vi har jobbet hardt og lenge for å finne frem til det perfekte produktet. Derfor er alle Comfyballs-boxere sydd med flatlock-sømmer, som gjør at boxerne er like komfortable på innsiden som de er fine på utsiden. Alt materialet boxerene er laget av er supermykt oeko-tex-sertifisert stoff som sørger for maksimal luftighet og komfort. Med Comfyballs er du garantert en behagelig opplevelse gjennom hele dagen uansett aktivitet, og vi er stolte av at kundene våre kaller boxerne for verdens mest komfortable boxere.