Gå til innhold
FORSE

Forse har sesongen 20/21 valgt å sponse vår strekspiller Hermann Kristoffersen.

Hermann har allerede fire sesonger bak seg i Fold. Han er en eminent strekspiller som alltid gir alt både på og utenfor banen.

Litt om sponsoren:

Forse er et norsk konsulentselskap. Vi er sterkt nisjebasert med spesialkompetanse på Microsoft .NET og mobilutvikling. Vi er et selskap som verdsetter mennesker, kunnskap og det sosiale, ved siden av et absolutt krav til høyt faglig nivå hos våre ansatte. Vi ser på oss selv som håndverkere med kontinuerlig driv og motivasjon for å bli bedre i vårt fag.

Ordet forse betyr styrke eller spesialitet, og dette er vår grunnverdi. Vår forse er kunnskap. De ansatte hos oss får frihet til å jobbe med sin styrke, og med å utvikle seg innen sitt spesialfelt. Vi ansetter kun de beste. På denne måten blir vi de beste innen vårt felt.

Vi har lokaler på Lysaker og jobber primært med kunder i det sentrale Østlandsområdet. Vårt fokus er å etablere gode kunde- og samarbeidsrelasjoner hvor åpenhet og faglig dyktighet er sentralt. Det står høyt hos Forse å levere verdi til våre kunder slik at prosjektene har de største forutsetninger for å lykkes.